بهترین شرکت معماری و نقشه کشی در تبریز, طراحی فروشگاه

پروژه ی رستوران مدرن روستیک

ابعاد رستوران

در طراحی رستوران بیشتر از همه اون جذابیت و زیبایی رستوران هست که مشتری رو جذب میکنه و باعث ثبت یه خاطره ی بیاد ماندنی برای افرادی میشه که مشتری اونجا بودن .ابعاد این پروژمون عرض 7.5 متر در طول 26 متر بوده که شاید در نگاه اول بنظر خیلیا جای مناسبی برای یه رستوران نباشه درحالیکه اگه یه طراحی درست داشته باشه میتونه حتی کم عرض تر از این فضاهارو به بهترین موقعیت تبدیل کنه.از مراحل مهم بعدی در طراحی که یک معمار باید در نظر بگیره دسترسی راحت کارکنان اشپزخانه به بیرون و رفت و امد انهاست که زیاد جلوی چشم مشتریان نباشد که توی این پروژه این اصل کاملا رعایت شده .

طراحی ستون

مرحله ی بعدی پوشاندن ستونهای اضافی در وسط فضاست که توی این پروژه ما ستونی که در میانه ی فضا قرار داشت و جایی برای اتصال مثلا به اشپزخانه نداشت و درست وسط رستوران بود با طراحی اینه درقسمت بالایی ان و طراحی یه باغچه گل در قسمت پایین دور ستون با تعبیه ی نورهای هالوژنی برای تامین نور موردنیاز گیاهان کلا ستون پوشانده شد و به یک المان دکوراتیو و همین طور جداکننده ی فضای وی ای پی از محل سرو عمومی شده این یعنی هنر معماری.

طراحی سقف کاذب

مهمترین نکته در طراحی این رستوران سقف کوتاه ان نسبت به کاربری ان بوده چون با توجه به ضوابط ارتفاع مکانهای تجاری باید حداقل 4 متر می بوده که در اینجا ما ارتفاع 3.20 داشتیم به همین خاطر نمیشد سقف کاذب کناف یا رابیتس کار کرد که براهمین برای این فضا ما سقف ترموود با نورخطی کار کردیم و البته با طرح منحنی برای ایجاد حس صمیمیت بیشتر و جنس و متریال چوب برای حس گرمابخش بودن ان.

متریال

یک معمار نباید بدون دلیل طرحی بزند یا بدون دلیل خاصی از متریالی استفاده کند که براهمین ما برای دیوارها از متریال اجر روستیک استفاده کردیم برای ایجاد حس صمیمیت بیشتر و الهام بخش بودن محیط ارام و تلفیقی از طبیعت.

آرشیتکت:مهندس نفیسه قویدل

09146647968

مهندس معمار و طراح (@ghavidel.architecture) • Instagram photos and videos

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *